Urban gardening – för grönare städer!

Nu har i+m naturkosmetik en kampanj som heter Urban Gardening. Tanken är att få vilken tråkig yta som helst att blomstra, även mitt i en trafikerad stad. När man köper en Berlin Shower Gel eller Berlin Body Lotion följer en påse med ekologiska blomfrön med på köpet. Fröbollen växer sedan till en blomstrande överraskning! Alla frön är 100% ekologiska och är mycket livskraftiga och kan därför sås på trånga eller svåråtkomliga platser.

Urban Gardening är en gammal idé om att skapa grönare stadsmiljöer. Dessa fröbollar härstammar från en rörelse på Manhattan på 70-talet. Numera har det utvecklats till en organiserad trägårsskötsel kombinerad med odling av fukt, grönsaker och kryddor. Med i+m naturkosmetiks fröboll kan alla förvandla de kvarvarande trista ytorna till spirande och inspirerande närmiljöer.

Skicka gärna in en bild på dina blommor och växter, så publiceras dem här i denna blogg. Du kan också maila in din vackraste bild till urbangardening@im-natur.se senast 31 aug 2012 och tävla om en exklusiv presentförpackning av i+ms hudvårdsprodukter. Happy gardening! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *