Nytt i butiken – Choclate Sun – Ekologisk brun-utan-sol & solskyddsserie!


Världens första ekologiska brun-utan-sol serie! Chcolate Sun är ett hälsosamt alternativ eller komplement till solning som ger gyllenbrun färg och underbar efterdoft. Nu kan du få samma solkyssta utseende som kändisarna i Holywood utan att ligga och pressa i solen!

Choclate Sun – Solskyddsprodukter
Solskyddet utgörs av titandioxid (ej i nanostorlek). Skyddar mot UVA & UVB. Dessa ger ingen vit hinna på hyn.
– Ansiktskräm med SPF 30, 120 ml som går snabbt in i huden och ger en fräsch lyster. Dettaa är en stor flaska,mycket dryg och kan användas året runt. Går bra att ha den under sminket.
– Kroppslotion med SPF 30, 240 ml med bl.a. sheasmör. Vårdande samtidigt som den mjukgör.

Chocolate Sun – Brun utan sol (BUS)
Något som är helt unikt är att deras BUS produkter finns i olika nyanser eller styrkor efter hudton och smak. Det tycker jag är så himla smart! Pga detta erbjuder vi också prover om man vill prova ut en nyans först.
– Brun utan sol Ansiktsgel, 120 ml
– Brun utan sol Kroppskräm, 240 ml
Dessa ger en riktigt naturlig gyllenbrun färg som ej drar åt orange. Huden doftar inte heller konstigt efteråt, som vissa BUS produkter kan göra. Väldigt lätt att få jämn. Man får vara lite snabb då den absorberas lätt. Tänk på att använda handskar eller vara snabb med att tvätta händerna.

Chocolate Sun har även hudvårdsprodukter. En lyxig body lotion som håller huden fuktig och mjuk. Man kan också blanda ut sin BUS med denna lotion för att få en ljusare nyans. Sedan har de en kroppsskrubb med ekologisk kakao och havssalt (mums!) så man kan hålla huden slät för en jämnare BUS effekt.

Jag är jättesugen på ansiktskrämen med SPF 30. Vilken är du mest sugen på?


4 reaktioner till “Nytt i butiken – Choclate Sun – Ekologisk brun-utan-sol & solskyddsserie!”

  1. Vad roligt! Jag är också mest nyfiken på ansiktskrämen 🙂 har bestämt för att skydda ansiktet bättre med solskydd.

    Varma hälsningar

  2. Måste bara säga att kroppslotionen med SPF 30 är den bästa solskyddskräm jag någonsin har använt! Huden känns inte det minsta torr efter en hel dag i solen, snarare mjukare än någonsin!
    Kommer definitivt att köpa denna igen 🙂

    1. Ja, den tog slut så himla fort i sommar! Kunde dock inte beställa in fler för de håller på att formulera om alla solskyddsprodukter för att anpassa dem till den europeiska marknaden. Mer info än så fick jag dessvärre inte. Hoppas att den går att få tag på till nästa sommar och att den är minst lika bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *