RMS Beauty finns nu på Softskin.se!

Jag rullar ut den röda mattan för RMS Beauty! Det är ingen mindre än kändis makeup artisten Rose Marie Swift som har tagit fram en hel sminkserie som är rå, ekologisk och helt fantastisk. Sminket är även gluten, soja och GMO fri! Se det som vårdande hudvårdsprodukter, fast med färgpigment i. Nyanserna är alla välslipade, väldigt användbara och täcker allt från naturligt vackra nyanser, till mer komplexa, vågade och moderna nyanser. Man kan både vara vardagssnygg och gå på Oscarsgalan med RMS smink.

RMS-Beauty-Rose-Marie-Swift-Portrait

Rose-Marie Swift, med mer än 20 års erfarenhet i makeup branschen.

Ja du läste rätt! RMS Beauty produkter är alla råa, dvs. har inte hettats upp till mer än 40 grader. Undantaget gäller vaxerna som har smälts i 60 grader för att sedan svalna till 40 innan de blandas ihop med andra ingredienser. Sweet 🙂

RMS-nyheter-14-09

Här ser ni deras fyra rykande nya produkter. Allt smink (förutom mascaran) kommer i snygga, tåliga och frostade glasburkar. Så stilrena! Man behöver inte vara make up artist för att använda RMS Beauty. Sminket appliceras bäst hud till hud, dvs med fingrarna. Väldigt lätt att få till en snygg sninkning. Det finns en liten borste för svåråtkomliga ställen, men annars är det fingrarna som gäller. Gillar detta starkt!

Det bästa av allt är att det inte finns så våldsamt många nyanser eller produkter att få beslutsångest mellan. Multifunktionalitet samt förmågan att anpassa sig är svaret. Exempelvis finns foundationen ”Un” Cover-Up enbart i fem nyanser. Det gör alltså inget om färgen inte passar ens hudton exakt, då den anpassar sig efter den, lite som BB krämer gör (eller ska göra). De har en universalbronzer Buriti Bronze, likaså en highlighter Living Luminizer som passar alla hudtoner. Deras Lip2cheek (både till läppar och kinder) och ögonskuggor kan vara väldigt diskreta om man bara tar ett tunt lager, men bli intensiva och mörka om man fångar upp mer på fingret. Alla dessa småburkar är otroligt dryga, så applicera sparsamt är rekommenderat. Färgerna är också skapta för att kunna blandas, så du kan få fram en egen helt unik färg.

RMS-index3

Idag (15:e sept 2014) och endast idag, är det fraktfritt om man handlar en eller fler RMS Beauty produkter. Aktivera koden för fri frakt: rms
Obs! Om denna kod används trots att man inte köpt någon RMS produkt, kommer fraktavgift att läggas till alt. att ordern makuleras.

Dessvärre har leveransen dröjt, men vi väntar den redan idag måndag. Vissa nyanser kan vara slut, men kommer åter om ca 1 vecka. Innan dessa har landat i vårt lager kan man redan nu förhandsbeställa dem. Skriv i kassan om ev. delleveranser önskas, annars skickas hela din order när din/dina RMS produkter finns hos oss.

En kommentar till “RMS Beauty finns nu på Softskin.se!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *