RMS Beauty Recension Lip2cheek och Lip Shine

Det är svårt att förstå hysterin kring RMS om man inte har provat produkterna. Har tidigare bloggat om märket här. Det första jag gjorde var att testa läpprodukterna. Snacka om att jag blev helt… hysterisk! Sist jag blev såhär var när jag testade AEOS 🙂 Jag har testat mycket smink genom åren och RMS är något alldeles speciellt.

Mina läppar är rätt tunna och jag har inte vågat ha färg på läpparna för att jag ser så sminkad ut på ett ”ansträngt sätt”. Tycker att jag ser äldre ut med läppstift. Dessutom har jag alltid torra och flagiga läppar året runt, då gäller det att inte framhäva det. Har alltid tyckt bäst om tonade läppbalsam som Crazy Rumors Hibiskiss eller de tonade Naked Lips, men nyanserna som finns känns rätt så basic…. i jämförelse…

RMS har Lip & Skin Balm som mjukar upp och ger bra med fukt till torra läppar. Dessa kan bäras under både Lip2cheek och Lip Shine utan att färgerna blöder. Jag har dock extremt torra läppar så endast Crazy Rumors lyckas mjuka upp mina torrflagor när det är som värst. Vill man däremot ha ett tjockt lager färg ovanpå Crazy Rumors läppbalsam kan färgen blöda, då är RMS Lip & Skin Balm ett säkrare kort.

RMS-Beauty-lip-products
RMS har både tidlösa och moderna nyanser i perfekt balans. Dessa är pigmentrika så endast en mycket liten klick räcker.

RMS Beauty Lip Shine
Den första jag testade var Sacred Lip Shine, en helt galet snygg, skir hallonröd nyans. Sådan vågad färg har jag alltid trott att den endast kan bäras av fylliga läppar, men ett lager Sacred smälte in och gifte sig med min egen naturliga färg på läpparna. Såå snyggt! Aldrig har jag haft så röda läppar men ändå se så naturligt snygg ut. De torra flagorna och läpparna höll sig mjuka hela dagen, till skillnad från läppstift som tenderar att ge ett torrt utseende. Man får helt enkelt ursnygga läppar som varken smakar, luktar eller känns av. Royal är tro det eller ej, väldigt användbar. Ett tunt lager (se nedan bild) låter ens egen naturliga färg lysa igenom. Ett tjockt lager, ger läckert lila läppar. Ta Royal ovanpå en valfri nyans, så kan man få de mest snygga färgkombon med urläckra lila-tonade nyanser.

royal-egen
Här har ser ni Royal, som är en Lip Shine. Here’s Lip Shine Royal.

+ Mjuk i konsistensen och glider lätt på läpparna.
+ Ger extra fukt och lämpar sig extra bra på torra, flagiga läppar.
+ Pigmentrik, så lite räcker långt. Väldigt dryg.
+ Ett tunt lager förstärker och gifter sig med din egna naturliga färg. Ett tjockare lager ger ordentligt med pigment. De kan se olika ut på läpparna beroende på din egen naturliga färg.
+ Kan läggas på en Lip2cheek för en unik färg samt extra glans.
+ God hållbarhet färg- och fuktmässigt. Behöver bättras på efter man ätit.
+ Varken doftar, smakar eller stramar på läpparna.

RMS Beauty Lip2cheek
Lip2cheek är inte lika mjuk i konsistensen och mer pigmentrik jämfört med Lip Shine. Lip2cheek är lika snygga på läpparna som kinderna. De är otroligt lättapplicerade med fingrarna och smälter fint in i huden utan hårda linjer eller flottigt glans. Med vardagsfavoriten Smile på kinderna ser jag ut som om jag varit ute på en frisk promenad i höstrusket. Diabolique är något alldeles unikt, den har en speciell klass och personlighet. Denna föredrar jag att ha på läpparna eller på kinderna om jag ska på fest. Ingen fara om man råkar köpa en färg som inte motsvarar förväntningarna. En färg som man inte gillar på läpparna kan passa kinderna och tvärtom. De går dessutom alltid att blandas med varandra. Texturen är silkeslen och de smälter ihop till något helt nytt, speciellt om du blandar två väldigt olika nyanser. Demure, Modest och Smile tyckte jag framhävde mina snustorra läppar och torrflagor. Curious och Promise kändes också lite torrare men funkade om endast ett tunt lager applicerades. På mina torra kinder satt dessa dock fint från morgon till kväll!

+ Samma positiva egenskaper som Lip Shine (se ovan).
+ Sitter bättre jämfört med Lip Shine. Behöver bättras på lite efter man ätit, men inget måste.
+ Lip2cheek känns mer koncentrerad och ännu mer pigmenterad jämfört med Lip Shine.
+ Stort plus för att de kan användas både på kinderna och läpparna. Multifunktionell och extra prisvärd.
+ Du behöver inte (köpa) en rougeborste.
+ Går enkelt att blanda dem för att få fram en helt unik och ny nyans.
+ Ger ett mjukt, silkeslent utseende på kinderna och sitter på plats hela dagen lång!
– Om man är extremt torr med torrflagor kan vissa nyanser se torra ut på läpparna.

Jag har provat alla 12 nyanser 🙂 Dessa är farligt beroendeframkallande, så pass att jag på allvar blir sugen på att bära dem när jag sover! Mina tre toppfavoriter är Diabolique, Sacred och Royal…. och Smile… Jag förstår varför folk skaffar sig en RMS samling 🙂 När man väl har en så måste man ha en till och bara en till….

I rarely put colors on my superdry and chapped lips. Colored lip products usually highlights the dryness and make me look much older (in a bad way).  I’m totally in love with RMS Lip2cheek and Lip Shine though! These are super mositurizing and melts perfectly into the skin. You can blend the colors and find your own unique color combination. Skin to skin application (with fingers) gives best result. You don’t need brushes. These are highly pigmented, so a little goes a looong way! Take a thin layer and pretend that you woke up with this naturally gorgeous look. Add some more and you’re ready for a night out 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *