Suncoat Vattenbaserade Peel Off Nagellack

Nu har vi fått in Suncoats vattenbaserade Peel Off nagellack. Japp, dessa går att pilla bort. Fördelen är att man slipper remover och det går mycket lätt och snabbt att pilla bort dem. Perfekt för de som gillar att lacka nytt ofta!

Gillar du idén och har en massa vattenbaserade lack hemma som inte är peel-off så är det igen fara! Använd ett ljust eller neutralt peel-off nagellack som baslack och lacka vanligt ovanpå. Då slipper du remover även med dina vanliga vattenbaserade nagellack 😉

Enda nackdelen är att de inte håller fullt lika länge som de vanliga icke-peel off lacken. Bäst gäller även här att lacka innan sängdags och låta den härda över natt. Ett topplack förlänger hållbarhetstiden så det rekommenderas. Det håller allt från 2 dagar upp till nästan en vecka. Tycker ändå att fördelarna är helt övervägande då man slipper remover och gnugg.

Dessa peel off nagellack kommer i två serier. Suncoat Polish & Peel för vuxna och Suncoat Girl med mer glittriga lack för barn.

suncoat-peel-mulberry-pink-dahila Här har jag lackat med Suncoat Polish & Peel Mulberry och Pink Dahlia (utan topplack). Lackade igår dagtid och den sitter än fint idag, så den verkar hålla minst 2 dagar på mina tassar.

I really like Suncoats peel-off water based nail polish. No remover needed, yey! It’s best to apply these before bedtime, allowing it to harden during night. You can use a suncoat peel-off nail polish as base coat under a non peel-off water based nail polish. Top coat is recommended for better durability.

2 reaktioner till “Suncoat Vattenbaserade Peel Off Nagellack”

  1. Vad fint du har gjort! Hur fick du kanterna så jämna, har du använt tejp på nåt vis? Riktigt kul, hoppas det håller över helgen för dig så du får valuta för ditt slit 🙂

    1. Tack! Jo, jag använde speciell tejp som man brukar ha till just nagellack. Den är tunn men släpper inte genom färg och den klistrar sig nätt på nageln utan att klibba eller torka ut nageln. Det var inte så svårt iom tejpen 🙂 Gick rätt så snabbt. Det höll i 3 dagar, sen drog jag bort det. Handtvättade kläder och pillade upp etiketter så då gick den upp lite. Men nästa gång ska jag prova överlack, då håller det säkert längre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *