Recension på Body Apps Ekologiska Läppbalsam

body-apps
Body Apps är ett svenskt märke som idag består av fyra certifierade ekologiska, vegan och fair trade läppbalsam.

Mina läppar är konstant torra året runt. Jag har väldigt svårt för att bära läppstift och har ständigt torrflagor, så jag behöver ett näringsrikt läppbalsam som kan hålla läpparna mjuka länge.

Jag har testat många läppbalsam. Crazy Rumors vegan läppbalsam har länge varit mina absoluta favoriter, men de ändrade receptet för några år sedan och jag tycker inte att de är fullt lika bra längre. Dock är de supersöta och räcker långt till ”vanligt torra” läppar. Jag har så många olika läppbalsam hemma, men sträcker mig alltid efter Body Apps. Då tänkte jag att dessa läppbalsam förtjänade ett eget blogginlägg 🙂

Body apps varken klibbar eller kladdar. Det är ytterst ovanligt med bra vegan läppbalsam. Body apps glider lätt på läpparna och håller dem fuktade och mjuka länge. Två lager innan sängdags ger mjuka läppar morgonen därpå. Oavsett läppglans, färgade läppbalsam eller läppstift, så blir det för min del snyggast med Body apps under. Om man har snustorra läppar med torrflagor brukar det ta ett tag innan de blir mjuka av vårdande läppbalsam. Men Body Apps mjukgör läpparna rekordsnabbt! De klassar ut alla andra läppbalsam genom att vara ekologiska, vegan, fair trade och är dessutom otroligt plånboksvänliga!

I’ve tried so many lip balm brands but my favourite is swedish Body Apps. These lip balms are so cheap, certified organic, vegan and fair trade. They keep my lips so moisturized and soft all day and all night.

4 reaktioner till “Recension på Body Apps Ekologiska Läppbalsam”

  1. Hej! Jag har köpt radico hårfärg brown från softskin. Hade i färgen en timme i mitt annars obehandlade mörkblonda hår. Håret blev jättefint men lite för varmt för min kalla hudfärg. I ljusskenet syns oxå röda varma reflexer. Min fråga är: kommer färgen med tiden tvättas ur? Jag hoppas verkligen det. Det står ju i instruktionen att den är hållbar 1-2 månader men på andra ställen på nätet finns info om att örtfärger, speciellt henna inte går bort…. tacksam för svar! Mvh malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *