5 Produkter Under 100 kr Som Du Önskade Du Kände Till Tidigare

1. Spiral Epilatorn
ai100_11

Den här spiralen drar av oönskat ansiktshår enkelt och snabbt. Första gången när stråna är långa, då gör det rätt så ont 🙂 Men det gör inte ont på kort utväxt och den drar ut rötterna även på de korta stråna. Billig är den också! Spiral Epilatorn köper du här >>>

2. Konjac Svamp
ks010_1
Denna svamp är helt vegetabilisk och 100% plastfri. Passar alla, även den med känslig hy. Den rengör huden grundligt samtidigt som den milt exfolierar huden. Den drygar även ut din rengöringsprodukt och ger ett fint lödder även på en liten klick (om produkten är löddrande). Går även att användas med olja och rengöringsmjölk. Finns i olika former och färger. Konjac svamparna köper du här >>>

3. Tandrot för Vita Tänder
nb001_2
Denna rot smakar inget vidare, men vad gör det när den kan få bort rödvin, kaffe och tefläckar på tänderna? Billig och effektiv! Tandroten köper du här >>>

4. Suki Exfoliate Foaming Cleanser
su031_1
Om du inte har testat denna hyllade ansiktskrubb. Testa den! Man får omedelbart piggare och slätare hy. Denna är super på alla hudtyper, men speciellt oren (finnig) hy. Nämnde jag att doften är otroligt fräsch och lyxig? Spana in Suki Exfoliate Foaming Cleanser här >>>

5. Sante Brilliant Care Hårbalsam
sa005_1
Santes hårbalsam är ännu en produkt som många älskar att älska. Dryg, billig, otroligt bra och intensivt balsam för alla hårtyper. Kan användas som hårinpackning genom att låta balsamet verka 10 minuter eller längre. Sante Brilliant Care köper du här >>>

 

5 reaktioner till “5 Produkter Under 100 kr Som Du Önskade Du Kände Till Tidigare”

  1. Trevligt inlägg! Håller helt med om rengöringen från Suki. Alla borde prova denna för den är absolut ett i sitt slag! 🙂

  2. Skrubben från Suki var den enda produkt jag inte testat men det blir en sådan vid nästa inköp!
    Santes Balsam är helt fantastiskt, håret får jättefin volym och blir väldigt blankt. Sedan jag började använda det har min hårbotten slutat klia! 🙂

  3. Hej!
    Jag använde Santes hårbalsam och tyckte att den va super, men när jag sedan läste på förpackningen så dök det upp en del frågetecken. Den innehåll en del saker som jag inte vet är ok eller inte. T ex ”sodium cetearyl sulfate, sodium lauroyl sarcosinate, glycerin, sodium lactate”. Tacksam om du har möjlighet att förtydliga detta.

    1. Kika gärna på frågor och svar sidan på just Santes brilliant care balsam. Där finns svaren. Glycerin är en av hudens egna fuktighetsfaktor. Det glycerin som används i produkterna är vegetabilisk. Sodium lactate är också väldigt bra på att återfukta huden. Den har en konserverande verkan och används mycket inom livsmedel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *