Varför vi älskar 100% Pure skönhetsprodukter

Det är något alldeles speciellt med 100% Pure. Deras produkter recenseras i oändligt många skönhetsbloggar och youtube videos världen över. Vi har numera märket i vårt sortiment. Låt oss förklara varför.

100% pure ingredienser

Vi föll direkt för 100% Pure’s imponerande (långa) innehållslistor. Det är verkligen rena produkter, så de lever upp till sitt namn. De sticker ut med ovanliga ingredienser som acai, shiitake, sake, mullbär, yuzu, lakrits, tomat etc. Inget konstigt i sig, alla ätbara ingredienser, men inget som man brukar se i skönhetsprodukter. De flesta produkter är utan vatten. Man använder sig istället av ex. växthydrolater eller aloe vera juice. 100% Pure består av många ekologiska ingredienser och är alltid vegan.

100% pure läppgunk

100% Pure’s smink är världsunik då de är färgsatta med växt- och fruktpigment. Så istället för giftiga FD & C färger kan de uppnå helt makalöst moderna nyanser med betor, frukter och bär. Skrikorange eller riktigt rött läppstift med 100% naturliga växtpigment, hur häftigt är inte det?

Nog om innehållet. 100% pure levererar och ger resultat. Det är därför deras produkter är så omtalade och älskade. Deras sortiment är gigantiskt med ständigt nya produktsläpp. Vi har därför noga läst, gått igenom och valt ut produkter baserat på innehållslistan samt deras egna kunders recensioner.

Något som vi aldrig tidigare varit med om är hur  svårt det är att beställa hem varor. Detta för att deras lager ständigt tar slut. När de skriver ”hurry up! Only 500 left”, så menar de det. Vi gör vårt bästa för att fylla upp vårt lager och försöker lägga vantarna på de populära produkterna.

Finns det någon 100% Pure produkt som ni provat, älskar och saknar i vårt sortiment? Kommentera gärna och berätta för oss, så ska vi ha det i åtanke nästa gång vi beställer.

4 reaktioner till “Varför vi älskar 100% Pure skönhetsprodukter”

  1. Håller med ovanstående, mascaran är toppen! Gillade särskilt den i lila/aubergine (den höll bättre än brun) och luktar helt amazing (björnbär tror jag)! Gillar också deras krämrouge i stiftform, och BB-creamen är också bra (med spf). Tycker däremot inte ögonbrynsvaxet eller deras ”ögonbrynsgel” var lika bra, de funkar liksom bra men inte 5/5. Kommer nog prova deras läppstift och hudvård!

    1. Mascarorna är beställda och vi hoppas på leverans innan jul. Då får vi kika på deras krämrouge i stift! BB krämen har länge varit slut så den väntar vi också på. Vi har förstått att brynsvaxet inte är det bästa ur deras sortiment. Prova gärna läppstiften och hudvården som är suverän!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *