Recension av Bruns Hårmask

Nu har vi provat Bruns hårmask och blivit mäkta imponerade!
Hårmasken är väl värd ett eget blogginlägg så här kommer den 😀

Bruns hårmask nr 22 och 23

Hårmask är Bruns Frisörers senaste tillskott i sitt sortiment av genomtänkta och effektiva hårvårdsprodukter. Hårmasken kommer i en stor burk om hela 350 ml och har en härlig tjock och krämig konsistens. Som vanligt finns hårmasken i en doftsatt och en doftfri allergi-certifierad variant. De är djupverkande och vårdande för alla hårtyper och hårlängder.

Cecilia provar Bruns hårmask nr 22 varm bergamott

Mitt hår är typiskt skandinaviskt d.v.s tunt, platt och blir gärna torrt och frissigt.  En varm solig sommar med en del bad i havet har inte gjort situationen bättre.

Jag kramade in hårmasken i längderna på nytvättat handdukstorkat hår. En diskret, varm mjuk citrusdoft sprids som jag gillar skarpt. Sedan på med duschmössa för att kunna pyssla med annat.

Jag lät den sitta i 1,5 timme så att håret fick tid att ta till sig alla vårdande ingredienser. Efter att ha sköljt ur hårmasken lät jag håret självtorka. Jösses vilken skillnad! Mitt torra, slitna hår med svinto-toppar var borta och istället såg det bara friskt ut, mjukt och följsamt med fin glans och volym.

Jag ”maskar” numera håret regelbundet och har även provat att använda det som balsam i topparna. Fungerar alldeles utmärkt.

Mitt tips till de som också har platt och frissigt hår, är att kombinera hårsmasken med Bruns hårsufflé. Hårsufflén är en stylingprodukt som ger fin volym och stadga till håret utan att kännas klibbig. Denna kombo ger friskt hår med fin lyster samt extra volym och fyllighet.

Anna provar Bruns hårmask nr 23

Mitt asiatiska hår är tjockt och numera matt och torrt. Mycket stress kombinerat med att ständigt prova nya hårprodukter är statusen för håret just nu. Hårbotten har blivit upprorisk och otrolig känslig. Den kliar och ”mjällar” så himla lätt, vilket pekar på en torr hårbotten.

Bruns oparfymerade hårmask var ett självklart val. Min stora rädsla var platt och fett hår, men Johanna på Bruns hade lovat volym och glans. Dessutom skulle nr 23 vara suverän på torr hårbotten.

På nytvättat handdukstorkat hår kände jag direkt hur håret sög åt sig hårmasken. Jag arbetade in produkten i hårbotten och hela håret. Efter 1 timme sköljde jag ur hårmasken och håret hade gått från torrt och stelt till återfuktat, supermjukt och lent.

Ett stort plus var hur lätt det var att skölja ur hårmasken. Det blev ingen hinna kvar på varken håret eller händerna. Håret var bara rejält återfuktat och jag fick tillbaka lite glans och mycket rörelse i håret. Hårbotten blev inte fet utan fick en fuktboost. Jätteskönt! Utan att överdriva så är Bruns hårmask den bästa jag provat.

Produkten är oerhört dryg så den kommer att räcka länge även om jag maskar regelbundet. Som balsam räcker en liten klick. Denna hårmask är ett säkert kort för torr hårbotten samt torrt och livlöst hår.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Softskin.se 🌱 Hud, Hår, Smink (@softskin_se)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *